Benifairó lliura els 2.500 euros en premis de la campanya de Nadal d’ajuda al xicotet comerç local

0
472

Un total de 45 persones varen rebre els vals, de 50 i 100 euros, per a fer compres als negocis de proximitat de Benifairó

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Associacions de l’Ajuntament de Benifairó de Les Valls celebrà ahir dilluns el sorteig dels premis de la campanya de Nadal d’ajuda al xicotet comerç local. En concret, van ser un total de 45 les persones premiades, que van rebre el vals de descompte (40 vals per import de 50 euros i 5 vals per import de 100 euros) que ja poden utilitzar per a fer tota mena de compres als negocis de proximitat del municipi.

Tal com exposa el regidor Lluís Lairón “l’objectiu d’aquesta campanya ha sigut incentivar les compres nadalenques als xicotets comerços locals i premiar que la gent costege les seues consumicions, despeses de necessitats i altres compres al nostre poble. Pensem que, un any més, hem complit l’objectiu, que ara seguirem fent realitat una volta els premiats i premiades usen els seus vals als nostres negocis de proximitat, que són creadors de riquesa i ocupació i fan una tasca imprescindible per a dotar de vida i serveis al nostre poble”. Cal recordar que el funcionament de la campanya, duta a terme les passades festes de Nadal, és molt senzill: per cada compra que els veïns i veïnes van fer als comerços locals adherits a esta iniciativa reberen una participació per al sorteig de 2.500 euros en premis, de manera que, com més compres efectuaren, més possibilitats tenien de guanyar. Una volta finalitzada la campanya es va fer el sorteig el passat dilluns. Els premis, en forma de vals, també s’han de fer servir als comerços de Benifairó, “de manera que fomentem doblement les compres als negocis locals. Estem comprovant que els nostres veïns i veïnes són cada volta més conscients de que en la majoria de les ocasions no és necessari eixir del poble per a realitzar una gran part de les compres. Una de les novetats que hem constatat enguany és que han participat en la campanya molts veïnes i veïnes d’altres municipis de Les Valls, que han decidit vindre a Benifairó per a fer les seues compres i que també han resultat premiats al sorteig. En aquest sentit volem agrair la confiança que aquestes persones d’altres municipis han dipositat als comerços de Benifairó”, conclou el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Associacions de l’Ajuntament de Benifairó de Les Valls, Lluís Lairon.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí