L’Ajuntament de Benifairó instal·la un quiosc a la Casa de la Cultura per a realitzar gestions municipals

0
356

De moment, permet el pagament de tributs, en efectiu i amb targeta, així com la renovació del DARDE i la reserva d’espais públics municipals. L’Ajuntament incrementarà l’oferta de tràmits

Els veïns i veïnes de Benifairó de les Valls tenen a la seua disposició un quiosc que permet la realització de diversos tràmits administratius. De moment, el quiosc possibilita la renovació del DARDE i la reserva d’espais públics municipals, el pagament de tributs gestionats per la Diputació, com la contribució (IBI), així com l’impost de vehicles i serveis agraris. Aquest pagament es pot realitzar en efectiu o amb targeta. “Aquesta forma de pagament suposa un avantatge afegit respecte a les oficines municipals o al caixer automàtic de les entitats bancàries, que no permeten el pagament en efectiu”, exposa l’alcalde de Benifairó de les Valls, Toni Sanfrancisco.

El quiosc, situat a la Casa de la Cultura, es pot utilitzar en horari de 8 a 19 hores, coincidint amb l’obertura d’aquest edifici municipal. Aquest horari més ampli és l’altre avantatge respecte a les oficines municipals, que només disposen d’atenció al públic una vesprada a la setmana. “El nostre objectiu és anar incrementant progressivament els tràmits que es podran fer a través del quiosc. De fet, la reserva dels espais públics es pot realitzar tant a través del quiosc com d’una aplicació per al telèfon mòbil, MTCPlan, ja disponible tant per a Android com per a iOS”, explica el primer edil.

La instal·lació del quiosc ha suposat una inversió de 14.000 euros, finançats al 80 per cent a càrrec de la Diputació de València, dins del projecte Smart Cities. Aquesta és la segona subvenció que rep l’Ajuntament de Benifairó a través de l’esmentat projecte. La primera va servir per a la instal·lació d’una estació meteorològica en la coberta de la Casa Consistorial.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí