L’AJUNTAMENT DE FAURA ESTUDIARÀ IMPLANTAR BICICLETES ELÈCTRIQUES PER A DESPLAÇAMENTS A L’ESTACIÓ DE TREN

0
477

La proposta ha estat aprovada per unanimitat durant el Ple de març

Faura continuarà caminant cap a la sostenibilitat gràcies a un nou acord adoptat durant l’última sessió plenària. L’Alcaldia ha portat al Ple de març una moció per tal de realitzar un estudi sobre la possibilitat d’implantar un servei de bicicletes elèctriques que puguen ser utilitzades per als desplaçaments a l’estació de tren de Les Valls. Una iniciativa que potenciarà la mobilitat sostenible i saludable.

L’acord, que s’ha aprovat per unanimitat, ha estat adoptat poc després de l’inici de les obres del nou vial que permetrà circular amb bici des de qualsevol dels cinc pobles de Les Valls fins a l’estació de trens. Unes obres que també facilitaran i fomentaran l’ús del transport públic i que comporten la millora de l’entorn de l’estació, tant l’accés per a vehicles i autobusos, com l’adequació de l’aparcament. En aquest sentit, es preveu l’ampliació de places, entre elles 2 places de mobilitat reduïda, i la col·locació de 2 punts de recàrrega de vehicles elèctrics. A més, es millorarà l’accessibilitat a l’edifici de l’estació i es crearà un aparcabicicletes en l’andana.

CONVENI DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI AMB ACCIÓ ECOLOGISTA-AGRÓ

En un altre punt de l’ordre del dia, l’Ajuntament ha aprovat adherir-se al Conveni de custòdia del territori d’Acció Ecologista-Agró per a la gestió de la biodiversitat en la marjal d’Almenara. Un document que servirà per a desenvolupar mesures de gestió en els terrenys propietat de l’Ajuntament que es troben dins d’aquesta zona humida perquè els hàbitats i espècies mantinguen o aconseguisquen un estat de conservació favorable. L’acord ha estat adoptat per unanimitat.

MOCIONS DELS GRUPS POLÍTICS

Pel que fa a les propostes dels grups municipals, Junts per Faura ha presentat una proposta per tal de defensar l’Horta de Montíber i per a que es continue treballant per a afectar la menor quantitat possible de sòl agrari d’alt valor productiu per a les necessitats de la gigafactoria. La moció ha estat aprovada per unanimitat.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí