L’AJUNTAMENT DE FAURA I GLOBAL OMNIUM DONARAN UN EURO A CREU ROJA PER CADA USUARI QUE ES CANVIE A LA FACTURA ELECTRÒNICA

0
311

La iniciativa pretén reduir residus i evitar emissions de CO2 al medi ambient

L’Ajuntament de Faura i Global Omnium Medioambiente, empresa que gestiona al municipi el servei de l’aigua, han signat un protocol conjuntament amb Creu Roja, per a donar un euro per cada vivenda, local o comerç del municipi que abandone la factura en paper i es canvie a l’electrònica. Un gest que permetrà reduir el consum de matèries primeres, d’energia, de residus i evitarà emissions de CO2 al medi ambient en fomentar l’abandó del rebut de paper.

L’Ajuntament informarà a tota la població de la possibilitat de passar-se a la factura electrònica a través de les xarxes socials i de la seua pàgina web. A més, també se’ls comunicarà aquesta opció en les cartes que reben fins ara.

El 13% dels abonats de Faura ja reben aquest tipus de factures en els seus dispositius mòbils o adreces de correu electrònic, però l’objectiu és aconseguir el 50%, la qual cosa suposaria que prop de 1.000 persones usuàries de Faura es passarien a aquest tipus de rebut. La mesura es prorrogarà durant tot l’any 2021.

La campanya comportarà una important donació per a Creu Roja, ja que els diners rebuts es dedicaran a ajudes socials per a persones vulnerables o en risc d’exclusió social.

La signatura del protocol, que ha tingut lloc al saló de Plens de l’Ajuntament, han  assistit la tinent d’alcalde de Faura, Consol Durán, i responsables de Creu Roja i Global Omnium Medioambiente.

28 de juliol de 2021

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí