EL PLE DE FAURA APROVA UNA MODIFICACIÓ DE CRÈDITS PER LA REDACCIÓ DE LES MEMÒRIES DEL PLA D’INVERSIONS

0
303

La Diputació subvenciona el 3,75% de l’import total concedit a Faura

Durant el Ple de juliol, l’Ajuntament de Faura ha aprovat per unanimitat una modificació de crèdits en el pressupost de 2021 per a la redacció de les memòries tècniques de les actuacions que emmarcades dins del Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València. Esta modificació ve motivada perquè la institució provincial solament subvenciona un màxim d’un 3,75% dels estudis i treballs tècnics de l’import total concedit en el pla d’inversions per a cada ajuntament, pel que l’ens local és qui ha d’abonar la part restant.

Faura ha rebut un import total de 505.730,47 euros amb els quals es duran a termes tres actuacions: la renovació de la pavimentació de la pista i modificació de lavabos per a accessibilitat del pavelló multiús; la substitució del sistema aigua calenta sanitària dels vestuaris, elevació de nova planta per a oficines i ampliació del tancament del poliesportiu; i el condicionament estructural de La Corbella per a auditori. A més, esta última actuació complix amb un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que recollia la convocatòria, “la inversió en restauració i conservació d’edificis catalogats o amb marcat valor cultural o patrimonial, que perseguisquen la seua posada en valor i efectiva utilització o posada al servei de la ciutadania».

També s’ha inclòs en eixa modificació de crèdits l’adaptació de la memòria tècnica sobre el condicionament de camins rurals en rebre una subvenció menor de la que es demanava inicialment.

PROPOSICIONS DELS GRUPS POLÍTICS
A la sessió plenària també s’han presentat dues mocions del grup Junts per Faura que han estat aprovades per unanimitat. La primera d’elles, sobre les noves tarifes elèctriques aplicades a partir de l’1 de juny de 2021, ha reclamat que s’inste al Govern espanyol a exigir la transparència dels costos reals de producció, transport i distribució de l’electricitat i que es realitzen auditories independents i públiques dels costos reportats per les empreses del sector elèctric. A més, s’ha sol•licitat al Govern central que es modifique el sistema de fixació del preu de l’electricitat i que prenga les mesures adients per reduir l’impacte de l’increment de costos de l’energia elèctrica derivats del nou sistema de tarificació.

En la segona proposta s’han condemnat els discursos d’odi i negacionistes fets per partits i representants polítics des de les institucions públiques, i s’ha instat a les forces polítiques democràtiques a no pactar amb qui promoga estos discursos. En el mateix sentit, s’ha acordat donar suport a la celebració d’activitats de sensibilització per la igualtat de tracte i contra la discriminació, la LGTBIfòbia, el racisme, la xenofòbia, el sexisme i el masclisme al nostre municipi.

28 de juliol de 2021

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí