L’AJUNTAMENT DE FAURA ORGANITZA UN TALLER GRATUÏT DE DEFENSA PERSONAL FEMENINA

0
515

L’activitat es desenvoluparà al pavelló multiusos dissabte, 27 de juliol, de 10 a 13 hores

Davant la proximitat de les festes dedicades a la Mare de Déu d’Agost i a Santa Bàrbara i els nombrosos casos de violacions en grup dels que recentment estan informant els mitjans de comunicació, l’Ajuntament ha volgut posar en marxa novament una campanya per unes festes lliures d’agressions sexuals. Així, sota el lema «la vostra seguretat, la nostra seguretat», el pròxim dissabte, 27 de juliol, el pavelló multiusos acollirà, de 10 a 13 hores, un taller gratuït de defensa personal femenina.

L’objectiu d’aquesta activitat, que estarà oferida per l’Institut Valencià d’Autodefensa, és que les dones tinguen un mínims de coneixement en autodefensa i es puguen sentir segures, tant si estan en un ambient relaxat com en moments de festa, on no tot està permés. Per això, a poques setmanes de l’inici de les Festes d’Agost, és un bon moment per recordar que «No és no». Amb eixa idea, l’Ajuntament, una vegada més, aprofita esta època per desenrotllar campanyes de conscienciació i sensibilització per incidir en què s’ha de gaudir des del respecte.

Les interessades, a partir de 13 anys, deuran apuntar-se a les oficines de l’ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, o telefonant al 96 260 00 04. Les places, que són limitades, s’atorgaran per orde d’inscripció fins completar l’aforament. A més, les menors d’edat hauran de dur autorització d’algun dels seus progenitors.

Amb aquest taller d’autodefensa personal femenina, la Corporació municipal posa de manifest novament la seua sensibilitat per la defensa de la dona i en contra de la violència de gènere, que se suma a les iniciatives que ja ha desenvolupat en aquest mateix àmbit. D’aquesta manera, dins del compromís de l’Ajuntament de Faura per promoure un poble més igualitari, respectuós i lliure d’actituds violentes, sexistes i discriminatòries, al Ple de març del 2019 es va aprovar per unanimitat el «Pla d’Actuació contra les Agressions Sexuals en les Festes d’Agost de Faura» i el «I Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes de l’Ajuntament de Faura». A més, des de la pàgina web municipal (www.faura.es) s’ha dedicat un espai exclusivament dedicat a la Igualtat, on es recullen plans i actuacions en matèria de Violència de Gènere, tant municipals com autonòmics i nacionals.

L’activitat està finançada pel Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts d’Igualtat, a través de la Secretaria d’Igualtat.

24 de juliol de 2019

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí