L’AJUNTAMENT DE FAURA RECOLLIRÀ EN UN DOCUMENT TOTES LES MESURES DE CONCILIACIÓ LABORAL QUE S’ESTAN EXECUTANT

0
356

Es tracta d’una acció més derivada de l’aplicació del I Pla d’Igualtat entre Dones i Homes de la institució

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Faura ha acordat per unanimitat elaborar un document que reculla totes les mesures de conciliació laboral que s’estan duent a terme, complint així amb les accions que preveu l’Àrea de Conciliació de la Vida Laboral, Familiar i Personal del Pla d’Igualtat entre Homes i Dones de l’Ajuntament de Faura. Aquest document servirà també per a identificar noves necessitats que puguen existit en eixe àmbit.

Una vegada realitzat aquest escrit s’incorporarà a l’informe anual de seguiment del mencionat Pla d’Igualtat, que l’Ajuntament va aprovar al mes de març de l’any 2019 i que obeeix al compromís de la institució davant la societat per a treballar a favor de la no discriminació per raó de gènere i per a emprendre mesures amb la finalitat de promoure la igualtat entre dones i homes, tant en les polítiques de gestió interna com en els processos administratius i en la cultura institucional.

Cada any, l’Ajuntament realitza una valoració de l’execució d’aquest Pla, que estableix una sèrie de mesures per tal de promoure la igualtat entre sexes de manera transversal en tota l’organització, i estudia quines noves accions es poden incloure. D’altra banda, des de la seua pàgina web (www.faura.es) l’Ajuntament ha aprofundit en la difusió de tot tipus de material informatiu relacionat amb la Igualtat amb la inclusió d’un submenú, on els i les internautes poden trobar no sols el Pla d’Igualtat de l’Ajuntament, sinó també el Pla d’Actuació contra les Agressions Sexuals en les Festes d’Agost de Faura i el Codi de Conducta davant situacions d’Assetjament en l’àmbit laboral, entre altres iniciatives i campanyes. A més, en eixe espai també es pot llegir la guia «Igualtat, llenguatge i administració: proposta per a un ús no sexista del llenguatge», de la Generalitat Valenciana, sobre l’ús d’un llenguatge no sexista, ni discriminatori en la comunicació, oral, escrita i visual en les administracions públiques.

25 de febrer de 2021

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here