L’AJUNTAMENT DE FAURA S’ADHERIX A LA CAMPANYA “RECICLA VIDRE PER ELLES”

0
268

Els i les ciutadanes han pogut col·laborar en la investigació del càncer de mama amb el reciclatge de vidre

Durant el mes d’octubre Faura ha comptat amb dos contenidors molt especials als seus carrers. Uns contenidors de color rosa facilitats per la campanya “Recicla vidre per elles” impulsada per Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya, i la Fundació Sandra Ibarra, una organització sense ànim de lucre dedicada al finançament de projectes d’investigació i promotora de campanyes de sensibilització front al càncer, en què l’Ajuntament ha participat.

Amb aquesta iniciativa s’ha conscienciat a la ciutadania sobre la importància de reciclar envasos de vidre que, a més, en aquesta ocasió tenia una finalitat afegida. En dispositar els residus en aquestos contenidors els veïns i veïnes de Faura han contribuït a una causa solidària: la investigació del càncer de mama, ja que els envasos de vidre seran transformats en una donació a la Fundació Sandra Ibarra per part d’Ecovidrio.

La campanya, que s’ha desenvolupat durant aquest mes amb motiu del Dia contra el Càncer de Mama, que es commemora cada 19 d’octubre, ha celebrat la seua quarta edició amb la instal·lació de 340 contenidors de color rosa en més de 80 ciutats espanyoles.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí