L’AJUNTAMENT DE QUART DE LES VALLS ACONSEGUEIX UNA SUBVENCIÓ DE MÉS DE 87.000 € PER A LES SEUES MUNTANYES

0
546

Després de diversos mesos de treball, l’Ajuntament de Quart de les Valls ha aconseguit, per primera vegada, una important subvenció per a la neteja de barrancs i muntanya del seu terme. Aquesta subvenció farà possible que huit veïns de Quart, que estiguen en l’atur, tinguen treball des del mes de novembre fins al mes de juny del 2021.

Els treballs de neteja es van iniciar el passat 16 de novembre amb el Programa EMERGE 2020. L’Ajuntament de Quart de les Valls ha posat en marxa aquesta nova iniciativa amb la col•laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per reduir els riscos d’incendis, la neteja de terrenys forestals i barrancs al municipi.

Mitjançant el programa EMERGE s’ha contractat un total de 8 persones del nostre municipi que es trobaven en l’atur, un capatàs i set peons. Aquest projecte està sostingut logísticament amb materials i vehicles, a més de la formació forestal als treballadors. La quantia de la subvenció ascendeix a un total de 87.852,75 € i els treballs finalitzaran en el mes de juny de 2021.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí