L’Ajuntament de Quart ofereix oferta de treball de 2 peons i renova el parc infantil “El Llavaner”

0
531
Nou Parc infantil “El Llavaner”

Quart de les Valls, 3 setembre 2021

  • L’Ajuntament de Quart ofereix mitjançant l’ajuda EMCORP/2021 oferta de treball de 2 PEONS: 1 PEÓ DE NETEJA I 1 PEÓ GENERAL per període de 6 mesos
  • L’Ajuntament de Quart de les Valls renova el parc infantil “El Llavaner”

 

  • L’Ajuntament de Quart ofereix mitjançant l’ajuda EMCORP/2021 oferta de treball de 2 PEONS: 1 PEÓ DE NETEJA I 1 PEÓ GENERAL per període de 6 mesos

Aquesta esta destinada per la contractació de persones a l’atur d’almenys 30 anys incloses com a demandants de treball a l’Espai Labora. És deurà tindre més de 30 anys i estar inscrit a LABORA com PEÓ DE NETEJA o PEÓ GENERAL.

Si compleixes els requisits i vols formar part del procés de selecció passa’t per l’Ajuntament fins el dimarts dia 7 de setembre i t’informarem.

  • L’Ajuntament de Quart de les Valls renova el parc infantil “El Llavaner”

La actuació, que compta amb una inversió de al voltant 30.000 euros, es portarà a cap durant el mes de setembre

L’ajuntament de Quart de les Valls presenta un projecte per renovar el parc infantil “El Llavaner” durant el mes de setembre. El manteniment i l’obra tindran començament la pròxima setmana per aconseguir que finalitzen sense inconvenients aquest mateix mes. Aquest nou pla renovarà la zona de jocs i del parc infantil al complet. Una obra, amb un pressupost de 30.000 euros.

La intervenció tindrà l’objectiu de renovar al complet la zona del parc infantil per condicionar les zones a tots els xiquets i xiquetes. En primer lloc, van a canviar els paviments de cautxú amortidors de caigudes, amb els quals es garanteix una major seguretat dels seus usuaris.L’alcalde, Néstor Albert, assegura que es important que els parcs i jardins de la població estiguen en les millors condicions possibles perquè els nostres veïns puguen gaudir d’uns espais segur i agradables.

Està previst que s’alce el sòl i siga retirat tot el ferm deteriorat, per a així poder instal·lar el nou paviment dotant de major qualitat a les infraestructures. La utilització d’aquest material de cautxú serveix al seu torn d’amortidor per als menors que l’utilitzen, i aporten pels colors una major alegria al conjunt de jocs i gronxadors dels parcs. La novetat serà la instal·lació d’una zona de gespa artificial i arena per jugar. «Dins de les actuacions que estem portant endavant per renovar tots aquestos espais de la nostra població. Destacar que l’any 2019 es va programar la renovació completa del parc infantil de la piscina amb un pressupost de mes de 80.000 euros, però que seguim a l’espera que la diputació licite el projecte i que esperem que prompte puguem tindre bones noticies», ha conclou Albert.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí