L’AJUNTAMENT DE FAURA MILLORA L’ACCESSIBILITAT DE LA PLAÇA MAJOR

0
637

La Corporació també ha iniciat diverses obres en dos parcs de gossos i en el parc infantil de La Rodana

L’Ajuntament de Faura ha rebut diferents ajudes econòmiques per a la realització d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) que tenen un valor total de 73.150 euros. El capital es destinarà a la realització de tres treballs de reurbanització, que es concretaran en la millora de la Plaça Major, el parc de gossos del pavelló multiusos i el parc infantil de La Rodana.

En concret, les obres de la Plaça Major serviran per a reformar-la amb un disseny més actual i fer-la més accessible. Se pretén adequar els recorreguts i salvar el desnivell amb la calçada mitjançant la creació de rampes i l’eliminació de part del parterre per donar major amplitud a les voreres. Es conservaran algunes de les espècies arbòries per la seua situació, estat o antiguitat (com els xiprers i la palmera) i es readaptarà una altra part dels jardins. Els treballs de la plaça tindran un cost total de 30.000 euros.

Una altra part de les subvencions per a IFS, que ascendeix a 25.000 euros, es destinarà a la creació d’un nou parc per a gossos que estarà ubicat darrere del pavelló multiusos. Per la seua banda, l’Ajuntament ha millorat la situació de l’existent al carrer de la pilota amb una tanca més alta i una doble porta que incrementarà la seguretat dels animals i evitarà que puguen eixir del recinte amb facilitat. Aquestos treballs s’han fet amb càrrec al pressupost municipal.

Per últim, al parc de La Rodana es remodelarà la zona infantil amb la implantació de nous jocs per un total de 18.150 euros. L’última partida de les obres sufragades amb les ajudes per a IFS.

24 de gener de 2020

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí