L’Almenara i el Faura guanyen i el Quart empata – El Córner 21 febrer 2022

0
333

La passada jornada va poder ser completa per als primers equips de la Vall de Segó. Per fi els brots verds que s’apreciaven en les últimes jornades per l’Almenara, han donat el fruit amb els tres punts aconseguits davant la victòria enfront del San Pedro. El Faura, pres de la necessitat d’aconseguir els tres punts per a no ficar-se en una situació delicada, en general va jugar un bon partit i va aconseguir el que buscava. El Quart, quan ja acariciava la victòria i aconseguir tres punts valuosíssims per a poder entrar en la zona tranquil·la de la classificació, es deixa arrabassar dos punts en l’última jugada.

Els juvenils del Faura, aconsegueixen un bon punt a domicili, amb un resultat divertit per a l’espectador però no per als entrenadors. L’equip femení del Quart segueix amb la seua progressió i aconsegueixen una molt bona victòria enfront de l’Estivella. Per contra, l’equip femení del Faura van eixir derrotades del camp del València.

Durant la tertúlia poden escoltar a Manolo Sales, Judit Gómez, Javier Campos, Mar Sanfrancisco, Vaqueret i Josep Navarro. També poden veure els gols de l’Almenara.

TERTÚLIA EL CORNER

Podcast – Per a escoltar la tertúlia en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

TERTÚLIA EN VIDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí