L’ASSOCIACIÓ «EL MOLÍ» DE QUART DE LES VALLS ORGANITZA CINE D’ESTIU A LA FRESCA

0
1315

L’Associació memorialista «El Molí» de Quart de les Valls, va organitzar ahir a la nit, conjuntament amb l’ajuntament de la localitat, la projecció del documental «El silencio de otros». Un documental dirigit per Almudena Carrecero i Robert Bahar, llorejat per diversos premis nacionals i internacionals en el qual es retrata la lluita silenciada de les víctimes de la dictadura franquista.

La projecció que es va realitzar en la piscina municipal de Quart de les Valls, a les 22:30h, es va iniciar amb una lectura per part de la presidenta Loli Berzosa, de la carta enviada a totes les entitats memorialistes per Iñaki Pérez, qui fins ara va ser el Director General de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment d’Autogovern.

En aquesta carta es resumeix amb orgull tot el treball realitzat durant els últims quatre anys en matería de memòria democràtica i on també es donava les gràcies a totes les associacions per l’empenyiment i realització d’aquestes.

La vetlada que va començar amb un sopar per a tots els associats, va acabar amb la projecció del documental amb molt bona resposta per part del públic.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí