LES ACTIVITATS CULTURALS D’ESTIU A FAURA ARRANQUEN AMB EL CICLE DE MÚSICA

0
853

El pròxim 24 de juliol, a la plaça de l’Hostal, amb el grup Kairós Project

A poc a poc Faura recupera l’activitat cultural on la música, la dansa i el teatre seran els protagonistes. Una bocanada d’aire fresc després d’un llarg any marcat per la crisi sanitària que es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat i d’higiene. Les activitats tenen un aforament limitat, d’ahí que les persones interessades hauran de traure’s la seua entrada gratuïta a la pàgina ajuntamentdefaura.eventbrite.es.

El pròxim dissabte, 24 de juliol, la plaça de l’Hostal tornarà a acollir el Cicle de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés. Serà a les 23 hores quan el grup Kairós Project oferirà el programa “Amor per la música” amb una de les obres de referència de la música de cambra, la composició per a quartet amb piano núm.3 op. 60 de Johannes Brahms i peces per a violí i piano de Jean Sibelius i de Francis Poulenc.

Kairós Project és una formació flexible, que depenent del programa que interprete, varia el seu nombre de components. En aquest cas, la conformaran els violinistes Philippe Graffin i Olatz Ruiz de Gordejuela, la pianista Benedicte Palko, la viola Julia Hu i el violencelista Salvador Bolón.

Tancarà aquesta edició el grup Produccions Permotio que oferirà, el dissabte 31 de juliol, el programa “Capvespre amb el clarinet de Mozart” interpretant el quintet per a Clarinetto di bassetto i corda de Mozart amb instruments històrics del segle XVIII, ja que el clarinet és una còpia exacta i els de corda són originals d’aquella època. Els components d’aquest grup formen part de l’orquestra Le Concert des Nations dirigida per Jordi Savall, així com d’altres formacions d’instruments històrics.

D’altra banda, el parc de La Rodana i la Casa Gran seran els centres neuràlgics del Projecte de Residències artístiques Hàbitat-Relacions Geològiques d’Amor de l’associació cultural Hort-Art, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Faura. Mentre que el dissabte 24 de juliol, a les 19 hores, tindrà lloc la presentació del projecte a la Casa Gran, el diumenge 25 de juliol, a les 20:30, al parc de La Rodana, faran la primera mostra d’Hàbitat amb Patricia Roldán, Carlos González i Ana Torres. Aquest projecte se seguirà desenvolupant al llarg d’agost i setembre amb tallers, conferències i mostres d’altres artistes en les residències.

Les activitats programades des de la regidoria de Cultura continuaran amb el concert de la Societat Joventut Musical de Faura el 15 d’agost, i del 19 al 22 d’agost amb la setena edició de FaurArt, Festival de Teatre i Arts de carrer, que enguany porta el títol de “Bategant”. Una edició diferent i adaptada a la nova realitat imposada per la situació de crisi sanitària, però amb la presència de companyies de referència, com Visitants Teatre o Maduixa Teatre.

22 de juliol de 2021

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí