Les borrasques Celine i Domingos ataquen a la Font de Quart

0
730

Aquest últim cap de setmana ha passat pels nostres pobles les borrasques, amb molt de vent, Celine i Domingos. Principalment els parcs han sigut tancats per al públic pel gran risc d’accident a les persones.

Accidents personals no han deixat les borrasques, però sí molts desperfectes. Com podem veure en les imatges, la Font de Quart ha sigut un dels espais naturals que més han sigut afectats. Hui mateix, l’Ajuntament de Quart de les Valls, s’ha posat a la feina amb els treballs de reparació dels desperfectes causats. Durant els pròxims dies es retiraran els arbres i branques caigudes. Pel que fa a la bassa gran, el mateix vent s’ha emportat la majoria de bulles.

Des de l’Ajuntament de Quart, mostren el compromís d’habilitar tot l’espai de la Font durant aquesta setmana, sempre que el temps no ho impedisca, per a poder-lo obrir al públic sense perill per a les persones. També agraeixen a tots i totes aquelles persones que han respectat la normativa. Recorden que aquesta mesura és preventiva per a evitar accidents i cadascú ha de ser responsable.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí