El partit Moncofa-Quart amb cinc jugadors de la pedrera del Faura, un goig

0
479

Nova jornada jugada, nova victòria de l’Almenara, en aquesta ocasió, a domicili del complicat Júpiter. Ja porta huit victòries consecutives, totes les jornades que s’han jugat. Pel que fa al Faura, ha tornat a caure en el Municipal enfront del la Vila-vella, equip que també està patint un inici de temporada complicat.

El Benifairó no guanya en el seu camp, però continua puntuant, en aquesta ocasió empata enfront del Nules B. L’Almenara B torna a guanyar en La Corona, enfront del Biensa.

I pel que fa al Quart, que visitava el camp del Moncofa, un error en defensa va fer que perdera per la mínima en un partit molt tàctic i la igualtat del resultat era present.

Durant el programa escoltarem a Honori i a Nelo, entrenadors del Quart i del Gilet respectivament, per l’eliminatòria de la Copa, on el Gilet va eliminar al Quart. També escoltarem a Adrián Esbrí, entrenador de l’Almenara; a Luis Manuel, segon entrenador del Quart; a Iván Royo, entrenador del Mare Nostrum i una entrevista a Dani Tebar, que es va lesionar durant el partit Moncofa-Quart. També veureu imatge de com va quedar el turmell de Dani.

AUDIO-PODCAST

VÍDEO

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí