LES CONSULTES DEL METGE DE QUART I BENAVITES, SE CENTRALITZARAN EN LA DE QUARTELL

0
914

Davant el continu avanç de casos en tota Espanya del COVID-19, el president del Govern, Pedro Sánchez anuncia que l’estat d’alarma, decretat fa una setmana, es prolongarà almenys fins a mitjan abril, en concret fins al 11.

Segons el resultat d’aplicar un Pla de Contingència en tota Atenció Primària en tota Espanya, podem llegir les paraules de Gonzalo Palomar, cap de Zona Bàsica de Faura «Des de hui dilluns, dia 23 de març, fins a una altra ordre, les consultes de Quart i Benavites, se centralitzen en la consulta de Quartell. Sempre, i en tots els casos, amb trucada telefònica prèvia al 962617530, consulta de Quartell». «L’assistència sanitària es garantirà al 100% dels pacients de les Valls en igualtat de condicions». La consulta de pediatria només estarà a Faura, telèfon 962617590.

«L’important és sempre cridar al metge per telèfon i NO ACUDIR Al CENTRE DE SALUT. Només ho han de fer, si el metge així ho indica o, si es tracta d’una Urgència Vital».

«És molt molt molt important que la ciutadania entenga que l’IMPORTANT ÉS: QUEDA’T A CASA!!!».

«És l’única manera de tallar la cadena d’infecció del virus».

«Gràcies a tots per la vostra col·laboració».

Dir que, el mateix l’ajuntament de Quart com el de Benavites, posen a la disposició dels seus veïns que el necessiten, un servei de transport d’anada i volta al consultori de Quartell, única i exclusivament, per a aquells que tinguen cita amb el metge o infermeria. Telèfons: 962636652 Benavites – 962600305 Quart.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí