Les dones de tota la comarca del Camp de Morvedre exigeixen la creació d’un Servei d’Atenció especialitzat a víctimes de violència de gènere mancomunat

0
693

Aquest divendres, 18 d’octubre al llarg del matí, les dones de tota la comarca en representació de la Coordinadora Feminista del Camp de Morvedre, han registrat un escrit en tots els Ajuntaments exigint la creació d’un Servei d’Atenció especialitzat a víctimes de violència de gènere mancomunat.

Sol·liciten que aquesta demanda siga recollida en els diferents ajuntaments de la comarca i presentada en els seus plens com a moció.

Actualment, a la nostra comarca només existeix un servei con aquestes característiques i es troba a la ciutat de Sagunt. La resta dels municipis manca d’aquest servei i això discrimina a les dones que viuen en els altres municipis de la comarca.

Es per aquestes raons que s’exigeix a tots els ajuntaments mancomunar:

– Un servei d’atenció especialitzat en l’atenció a víctimes de violència de gènere, que ha d’incloure assessoria jurídica, psicològica, personal especialitzat en treball social i educadores socials.

– Un servei d’atenció especialitzada a menors víctimes de violència de gènere que ha d’incloure assessoria jurídica, psicològica, personal especialitzat en treball social i educadores socials.

– Aquests serveis han de ser itinerants.

També es demana una revisió de les polítiques municipals en termes de prevenció, formació i informació de violència de gènere. Per al compliment d’aquestes demandes, se sol·licita a l’ajuntament de Sagunt, com a municipi capital de comarca, que inicie al més prompte possible els tràmits per a fer efectives les demandes. Així com la implicació activa dels municipis de la comarca del Camp de Morvedre i dels Presidentes de les mancomunitats de les Valls i de la Baronia.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here