Benifairó organitza aquest cap de setmana la dotzena edició de la seua Ruta de la Tapa

0
395

Comença el divendres amb sis locals participants i 1.000 euros en premis per als participants

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benifairó de Les Valls organitza els dies 18, 19 i 20 d’octubre la dotzena edició d’Assaborix, la Ruta de la Tapa. Un total de sis locals participen en aquesta iniciativa, que té com a finalitat “fomentar el consum en els comerços locals, en aquest cas en establiments d’hosteleria del municipi. La Ruta de la Tapa és una més de les diverses actuacions que duem a terme a Benifairó al llarg de l’any per a fomentar les compres al xicotet comerç local, als nostres negocis de proximitat que són creadors de riquesa i ocupació”, exposa Vicent Chordà, regidor de Promoció Econòmica.

La principal novetat d’aquesta edició de la Ruta de la Tapa de Benifairó és la possibilitat d’obtindre premis directes per als participants. “Cada volta que un participant demane la tapa especial de la Ruta de la Tapa rebrà un ‘rasca’ i podrà comprovar al moment si és el guanyador d’algun dels premis. En aquesta edició anem a atorgar un total de 1.000 euros en premis”, explica Vicent Chordà.

La Ruta de la Tapa comença aquest divendres amb sis establiments participants, els locals d’hosteleria Flash, Splay, Llépols, Llar dels Jubilats, Pà, café i més i El Món dels Xiquets. Aquestos locals oferiran una tapa especial amb beguda al preu de 2.5 euros.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí