L’Escola de Dansa de Faura i el Grup de Dansa «El Repom» de Canet d’en Berenguer, llueixen la seua dansa en el VI Festival Folklòric de Canet

0
1317

Una vegada arribat el mes de juny, els motors de la temperatura estiuenca comencen a calfar-se perquè, els mesos de juliol, agost i setembre, els carrers, places, parcs, platges i tot tipus de lloc que, s’acoble per a realitzar qualsevol tipus d’espectacle l’aïre lliure. Doncs bé, estem en ple mes de juliol i el gran ventall d’espectacles, en totes les poblacions, és tal, que l’elecció d’uns d’ells és tasca complicada.

Ahir dissabte, dia 8 de juliol, després de veure gran part del concert, al Parc de la Canaleta de Faura, interpretat per la Banda del Conservatori Professional «Alt Palància» de Sogorb, vaig decidir acompanyar als meus amics de l’Escola de Dansa de Faura, en la seua participació en el VI Festival Folklòric de Canet d’en Berenguer, amb el Grup de Dansa «El Repom», de Canet d’en Berenguer. Lloc de l’actuació: Platja de Canet.

Vaig ser amb la intenció de ser un espectador més, però les circumstàncies em van portar a traure la càmera de vídeo i gravar gran part de tot el festival. El que estava succeint ho demanava a crits. Més de 600 espectadors, estaven gaudint de l’espectacle.

Felicitar els grups de dansa per l’actuació. A continuació poden veure vídeo del Festival.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí