PRIMER EL TEMPORAL FILOMENA I DESPRÉS GAETAN FA QUE QUART DE LES VALLS TANQUE DE MANERA INDEFINIDA EL PARATGE DE LA FONT

0
921

L’Ajuntament ha prohibit l’entrada per salvaguardar la integritat dels veïns fins noves contraordres oficials

28 de gener 2021, Quart de les Valls

La setmana passada es varen registrar vents de 100 km/h a la Comunitat Valenciana deixant al seu pas un dels paratges protegits del Camp de Morvedre destrossat, La Font de Quart. Cada volta que arriba un fort temporal de pluja o de vent, aquest paratge natural es troba amb importants destrosses a la zona. El divendres La Font va despertar amb diversos pins arrancats i el àrea recreativa del paeller amb els sostre partit. Per això, el municipi haurà de fer treballs d’adequació i millora per tornar a obrir les portes al públic.

L’alcalde, Néstor Albert, ha pres aquesta decisió de prohibir l’accés davant el perill que suposa per als visitants l’estat actual de l’arbrat de la font.«Hem sap greu prendre aquesta decisió, però no hi havia altra opció, ja que la font necessita una actuació molt important de sanejament d’arbrat i reparació de instal·lacions, avanç que es torne a obrir al públic».

L’Ajuntament de Quart traslladarà a Diputació i Conselleria aquesta problemàtica, per tal de poder mantindre una reunió amb ells i demanar ajudes per solucionar el problema de La Font. «Suposa un gran cost, es inassumible per al nostre ajuntament, i ens entristeix que un lloc tan emblemàtic de la nostra comarca, tinga que tancar les portes de forma indefinida», ha afegit Albert.

La suspensió es mantindrà vigent fins que es comunique contraordre oficial.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí