El Ple de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls se suma a la plataforma contra la pedrera del Pinyal

0
1025

Amb el vot a favor d’Esquerra Republicana i del PSOE, el ple va provar una moció conjunta per exigir a la Generalitat que no autoritze la pedrera del Pinyal.

La reivindicació per evitar l’obertura d’una pedrera a les muntanyes del Camp de Morvedre, com a possible solució al conflicte entre Lafarge i l’Ajuntament de Sagunt, va protagonitzar el darrer Ple de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls, celebrat el passat 20 de març. D’aquesta manera, amb el vot a favor d’Esquerra Republicana i del PSOE, el ple va provar una moció conjunta per exigir a la Generalitat que no autoritze la pedrera del Pinyal. En la moció es va acordar també l’adhesió de l’Ajuntament a la plataforma ciutadana contra la pedrera.

La regidora republicana, Adela Alba, va manifestar al respecte que “aquest posicionament de l’Ajuntament és un molt bon pas per evitar que ens destrossen el territori. Des d’Esquerra Republicana, estem demanant aquest pronunciament des de fa mesos, amb una interpel·lació directa en el ple del mes de gener i la moció que vam presentar just després d’aquell ple, ja que no ens va agradar l’ambigüitat de l’equip de govern”.

La regidora valencianista ha remarcat que “no entenem que el PSOE, en lloc de demanar-nos d’elaborar una moció conjunta fa setmanes, sabent des del 19 de gener que hem presentat la nostra iniciativa, presenten unilateralment la seua pròpia moció i no fan el pas de proposar un text consensuat fins al mateix dia del ple”. En aquesta línia, Adela Alba ha reiterat que “des del primer dia de la legislatura, estem disposats a defensar conjuntament els interessos del nostre poble amb qui siga, el que no entenem és que l’equip de govern només demane fer propostes conjuntes quan arriba tard a les iniciatives, com ha passat amb l’oposició a la pedrera”.

Seguir llegint…

EL PERIÓDICO DE AQUÍ

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí