Marc González «L’ambient que hi ha ací a Faura no està en cap lloc»

0
978

Marc González, jugador de futbol i veí de la localitat de Quartell, ha passat pel programa El Corner. Durant l’entrevista, Marc ens ha fet un recorregut des dels seus inicis quan va començar a donar-li a la pilota, el seu pare es va encarregar d’això quan tenia 3 anys, fins a l’arribada del present mes de juliol, on ha fitxat pel Moncofa. Dues èpoques importants per a ell han marcat el seu present, primer passar 6 anys a l’escola de futbol del Vila-real i l’altra, els 7 anys al Faura.

El mes de febrer passat, a meitat de temporada, va eixir de Faura amb destinació a Soneja, equip amb la idea clara d’ascendir a la tercera divisió, que al final va aconseguir l’objectiu. Marc no va tindre oportunitat de disposar minuts. Aquesta circumstància ha fet que buscara un altre equip que s’acoble millor a la seua situació personal en general, com a treball i continuar practicant el futbol tenint minuts. L’equip triat ha sigut el Moncofa, a part de que reuneix els seus requisits, afegir que tres dels seus amics i companys del Faura, també jugaran al Moncofa.

Millor escolten a Marc, tots els seus comentaris estan plens de coherència i realitat i, principalment, també quan parla del CF Faura.

AUDIO – PODCAST

VÍDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí