L’ajuntament de Quart de les Valls amb el seu «Quart d’Estiu» primera edició

0
1086

L’ajuntament de Quart de les Valls organitza la primera edició «Quart d’Estiu» 

La nova corporació amb Lara González al capdavant del consitori, es va comprometre a apostar per la cultura amb l’objectiu de realitzar diverses activitats per al gust de tots els veïns i veïnes de la localitat.

Per a juliol s’han programat quatre activitats: la piscina nocturna per al 20 de juliol, en la qual es cobrarà 1€ d’entrada com a donació per a la lluita contra el càncer. Per al 22 de juliol s’ha organitzat música «a la fresca» amb el grup Meraki Saix Quartet a la plaça Sant Miquel; el 25 de juliol s’ha programat cinema d’estiu amb la projecció de la pelicula d’animació per als més joves del municipi, «Raya i l’últim drac». El 29 de juliol la música tornarà a ser la protagonista, aquesta vegada amb el duo de veu i piano, «A Contratemps» en la Piscina Municipal.

Per a agost, cinc activitats seran les que es realitzaran durant aquest mes. En primer lloc, el grup de percussió «Projecte SoXXI» portarà el ritme a la plaça de San Miguel el 4 d’agost. El 8 d’agost a la Font de Quart, els més petits podran donar curs a la seva creativitat en el Taller de Manualitats. L’11 d’agost continuarà amb més ritme dirigit pel veí de la localitat, Aarón Domènech. El 23 d’agost els veïns podran aprendre sobre la història del municipi de la mà de la cronista i veïna de Quart de les Valls, Carmen Rosario, qui organitzarà una ruta en la qual ens explicarà l’evolució urbana a Quart des de l’antiguitat fins als nostres dies. I finalment, el 30 d’agost es realitzarà un taller de digitalització per als més majors.

La corporació espera una bona resposta per part dels veïns i veïnes amb la intenció de mantenir en el futur moltes més edicions «Quart d’Estiu». “Hem preparat una programació d’activitats per a tots els públics, des de els més menuts fins a la gent més adulta. La gent gran del nostre poble també podrà gaudir de la cultura i del taller de digitalització. A més, hem valorat fer d’altaveu dels nostres veïns i veïnes per tal de donar-los suport profesionalment”.

PROGRAMACIÓ

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí