Maruja i Juan una parella de 75 anys i una història de 94 anys, però Sant Valentí jove està

0
1104

Un any més ha arribat Sant Valentí, ja s’encarrega la societat de consum per a fer-li la vida fàcil perquè arribe tots els anys. Doncs bé, no anem a cap centre comercial, estem a casa de Maruja Forner ( 89 Anys ) i Juan Pedrós ( 94 anys ), una parella de veïns de Benifairó que es van conéixer quan ella tenia 13 anys i ell 18, porten 75 anys junts i 65 casats. Què us sembla aquest Sant Valentí, jove o jubilat? el que clar sembla, que enamorat està.

Cadascun amb una vida molt intensa passant la guerra civil; la postguerra;  el casament on bé prompte van començar els contratemps quan l’any 1955, a l’any de matrimoni, Maruja va tindre un avortament amb dos bessons, xiquet i xiqueta, la qual cosa sempre van perseguir i no va tornar a vindre, una xiqueta; l’emigració; la separació del matrimoni per treball amb fills repartits entre Espanya i França;… Molta història entre ells, 94 anys.

A continuació poden veure l’entrevista realitzada a Maruja i Juan, on ens compten un interessant resum de les seues vides.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí