Néstor Albert, alcalde de Quart de les Valls «Quart no serà eixe lloc on la gent va acudir per saltar-se la normativa de seguretat, es reforçarà el servei de vigilància»»

0
602

Quart de les Valls reforça el servei de vigilància a les zones restringides durant el cap de setmana

Amb la prorrogació de les noves mesures, les zones verdes del municipi han augmentat el nombre dels visitants incomplint les normes de seguretat

15 de febrer de 2021. Quart de les Valls

El municipi de Quart de les Valls va haver d’augmentar aquest passat cap de setmana de febrer la vigilància a les zones restringides per assegurar un compliment de la normativa de seguretat. La Font ja estava tancada des que el fort temporal de vent va tombar pins provocant la destrossa de la zona recreativa.

Enfront de la prorrogació de les mesures de prevenció davant la COVID-19, l’Ajuntament ha decidit tancar també la zona creativa i els paellers situats al Molí de Vent. L’alcalde, Néstor Albert, ha valorat aquesta normativa, ja que durant els últims mesos s’ha presenciat a les zones verdes del municipi un major volum de visites, en comparació a la resta de l’any. «Quart no serà eixe lloc on la gent va acudir per saltar-se la normativa de seguretat. Per això hem pres aquesta decisió la qual durarà fins nova ordre. Volem gent responsable que faça més fàcil la situació i no més difícil. També aclarir que estem contents amb el comportament dels nostres veïns, aquesta mesura s’ha pres per comportaments de gent que acudeix al municipi per gaudir del cap de setmana», afirma Albert.

D’aquesta manera recordem que fins que les mesures canvien, les zones de La Font i el Molí de Vent quedaran tancades i es prohibirà fer qualsevol classe de quedada social.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí