Néstor Albert «El Pla d’inversió de la Diputació no va tot el ràpid que ens agradaria»

0
634

Ja en dates de les tradicionals festes de Quart de les Valls, una vegada més, he entrevistat el seu alcalde Néstor Albert, per a saber del dia a dia, del poble de Quart, dins de la pandèmia.

Sabem que encara estem en pandèmia i pocs actes festius tradicionals es poden realitzar, però amb uns raigs de llum que permetran que les seues associacions culturals repartisquen als seus veïns senyals de festa.

Encara que aquest any les festes són diferents hauran calderes per emportar. El proper dissabte dia 25 de setembre al poliesportiu es repartirà caldera. Si no et vols quedar sense la teua ració, hauràs d’anar a per el ticket avui dijous 16, de 18.00 h fins a les 20.00 h i divendres 17, de 11.00 h fins a les 13.00. El preu del ticket són 3,5 € i les calderes les farà Palasí. El lloc de venda de tickets serà a la casa de la cultura. Us recordem que tant a les fileres com al poliesportiu s’ha de guardar distància de seguretat i que és obligatori l’ús de la mascareta.

A continuació poden veure un vídeo on poden escoltar a Néstor Albert, i també a uns veïns de Quart amb opinions ben diferents.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí