Néstor Albert, regidor de festes de Quart «Les festes han sigut organitzades per una comissió integrada per tots els grups municipals que conformen actualment l’Ajuntament»

0
976

SALUTACIÓ DE LA COMISSIÓ FESTES 2018

Estimats/des veïns del poble de Quart, ja estan ací les FESTES 2018.

Ha arribat l’esperat mes de setembre i amb ell les festes del nostre poble, Quart de les Valls! Unes festes plenes d’alegria, d’emocions, de solidaritat i, sobretot, esperem que siguen amb germanor.

Aquest any, és un poc peculiar, ja que no hi ha festers, per tant, des de l’Ajuntament, hem creat una comissió per tal de portar endavant unes festes, on tots els veïns/es i les nostres amistats que ens vulguen visitar, puguen passar-ho bé i tindre un bon record d’aquestes Festes 2018. Ha sigut una tasca intensa i dura, però estem segurs que tot l’esforç, valdrà la pena.

ENTREVISTA A NÉSTOR ALBERT

 

Molta gent ha volgut col·laborar amb nosaltres (comerços, associacions locals, personal de l’Ajuntament, etc.) i per aixó volem agrair la seua participació en les festes de Quart. També reconeixem a tota persona que sense esperar res a canvi ens ha ajudat i al veïns i veïnes que amb les quotes i la voluntat hanm contribuït a fer possible les festes.

La Comissió Festes 2018 vos convida a eixir al carrer i gaudir de tots els dies de festa, que amb tanta estima hem preparat per vosaltres.

Per últim, ens agradaria que gaudirem d’unes bones festes, amb harmonia, alegria i sobretot amb respecte! No és No.

Gràcies a tots i a totes!

PROGRAMA COMPLET DE LES FESTES DE QUART 2018

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí