Les Albaes passegen l’emoció pels carrers de Benifairó de les Valls

0
1113

Com ja tots, o quasi tots, sabem que les festes de Benifairó de les Valls han iniciat. Ahir tocava les clàssiques Albaes, les quals formen part de les nostres arrels. Aquest any 2023, díhuit festers/res, i les seues famílies, han sigut els afortunats de rebre els versos cantats i acompanyats per la dolçaina i tabal.

Passejant pels carrers de Faura vaig escoltar la dolçaina de Josep Miret, no tenia previst assistir, estic cremat, però no em vaig poder resistir escoltar a Miret de prop. Sorpresa la meua, estava Vicent Peiró com cantador, veí de Benavites, acompanyat per dues dones cantadores, la veritat, no conec. Vaig fer bé acudir a la crida de la dolçaina, tabal i cantadores/or.

Com a testimoniatge de l’acte, només vaig prendre imatges de les Albaes que li van cantar al fester Adrián Casero. En el vídeo escoltaran les Albaes i al seu pare emocionat.

Pel que fa a la huasa Faura-Benifairó, dir què, probablement, la comitiva va depassar els límits fronterers entre els dos pobles, van passar pel barranc.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí