Noé Molina veí de Benavites campió de Lliga Nacional Infantil Or d’Hockey Línia

0
1036

Noé Molina Barberá, veí de la localitat de Benavites, s’ha proclamat campió de Lliga Nacional Infantil Or d’Hockey Línia a Bilbao, amb el Club de Patinatge Ales de Sagunt.

A Noé no li feia molta gràcia els esports habituals que es practiquen als nostres pobles: la pilota de futbol, la pilota al carrer,… a molt curta edat els va demanar, als Reis Mags, uns patins amb rodes lineals. Els Reis Mags, no es podien imaginar la quantitat de quilòmetres que anaven a realitzar, de moment, tota Espanya ha passat per les seues rodes. Que els Reis Mags vagen preparant altres patins que, l’estranger, cada dia està més a prop.

Noé, ha sigut preseleccionat per a la selecció espanyola, això significa que el seu futur en l’Hockey és prometedor.

L’Ales de Sagunt aconsegueix el títol de campió de Lliga Nacional Or Infantil com a invicte i el primer títol Nacional com a campió en el seu palmarés.

El Club Patinatge Ales Sagunt, és un club jove que van iniciar dos amics al maig de 2011, amb l’objectiu de fomentar l’esport del patinatge en línia, l’Hockey línia i el patinatge artístic sempre donant prioritat al fet que els xicotets puguen divertir-se amb els seus patins i de fer una bona difusió del nostre esport i de la nostra filosofia d’humilitat, treball i respecte.

A continuació poden escoltar la seua entrevista i fotos d’hockey.

 

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí