La situació del carrer Nou de Benifairó diu tot el contrari al seu nom

0
937

Pràcticament tots els veïns del carrer Nou de Benifairó de les Valls, el mes de febrer, van presentar, pel registre de l’Ajuntament de Benifairó, un document sol·licitant una solució ràpida al mal estat de tot el carrer. El paviment està en pèssimes condicions, el qual, està generant molt risc de caigudes als seus veïns per les seues avançades edats i amb mobilitat reduïda. Així com la reixa de desguàs, situada a l’altura del número de casa 34, confrontant amb la séquia, es troba en males condicions per l’important trànsit que està patint el carrer.

El que no diu el document dels veïns presentat a l’Ajuntament, però sí reclamen i manifesten les seues queixes, que el carrer fa tàlveg i, principalment, pel carrer paral·lel al barranc, l’aigua de la pluja baixa lleugera i a gran velocitat, superant el xicotet desguàs i monticle que existeix en l’entrada al carrer Nou i inunda el carrer per estar més fons. És veritat que, pel número 34, existeix un altre desguàs, que no dona coll, on porta l’aigua a una bassa situada sota la calçada. Què passa? quan la bassa està plena d’aigua, aquesta eixirà a la séquia, però resulta que la bassa està més profunda que la séquia i sempre es queda aigua en el pou, aquesta es fa vella i produix mals olors pels desguassos particulars, als veïns de la vorera de la part de l’església.

Toni Sanfranciso, alcalde de Benifairó comenta: l’asfalt i la reixa s’arreglarà en breu, de la resta, parlarà amb els veïns i s’haurà de realitzar un estudi.

Esperem que al més prompte possible, se solucionen uns problemes que, segons els veïns, venen de fa anys i tot segueix igual.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí