INTENSA, PERÒ NECESSÀRIA LA TERTÚLIA 25 D’ESPORTS RÀDIO

0
748

La tertúlia 25, a part de comentar i opinar sobre els resultats i joc dels diferents equips de Quart de les Valls i de Faura, gran part de la Junta Directiva del CF Faura, amb el seu president al capdavant, han acudit per primera vegada a la tertúlia per a aclarir i respondre a diverses opinions realitzades per els tertulians habituals, des de l’inici de l’emissió, del programa de ràdio «Tertúlia d’Esports», en Ràdio Vall de Segó.

La tertúlia ha arribat a ser tibant, però necessària per a escoltar totes les opinions i raons per les quals existeixen deferències de criteris que, tristament, aquests han pogut provocar reaccions personals no desitjades.

Els tertulians, sota la seua responsabilitat, opinen sobre el vist, escoltat o per la informació que puguen disposar, d’una manera totalment lliure. Si algú creu que la seua opinió no s’ajusta a la realitat, disposa de la invitació oportuna per a acudir a la següent o posteriors tertúlies i, així, poder aclarir el que crega convenient.

Demanar disculpes pel so de l’àudio de la tertúlia, hem sigut 9 els tertulians i només es disposava de 6 micros, per tant, s’havien de compartir i no arribava bé la veu al micro, només el tenia en jo en exclusiva, per això se m’escolta millor. A això, afegir que la majoria li tenia molt de respecte al micro i parlaven piano.

TERTÚLIA

 

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí