NOU MUNICIPIS DEL PACTE TERRITORIAL PER L’OCUPACIÓ ACORDEN NO REALITZAR ESCOLES D’ESTIU NI TAMPOC CELEBRACIONS FESTIVES

0
540

La Piscina Municipal d’Almenara obrirà per a realitzar cursets de natació, però no hi haurà bany lliure

ALMENARA, 17 DE JUNY DE 2020

L’Ajuntament d’Almenara, juntament amb els consistoris de la Vall d’Uixó, Alfondeguilla, la Llosa, Moncofa, Artana, la Vilavella, Xilxes i Eslida, dins del marc del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa, han acordat no obrir aquest estiu les Escoles d’Estiu, així com les ludoteques i escoles infantils municipals. En el cas d’Almenara, les classes en l’Escola Infantil Municipal es reprendran el mes de setembre. Tampoc se celebrarà la festivitat de Sant Joan a les platges, ni actes taurins, multitudinaris o que generen aglomeracions dins de les festes de les localitats.

El motiu d’aquest acord, segons les alcaldesses i alcaldes de les nou localitats, és garantir la seguretat dels veïns i veïnes de la comarca, evitant aglomeracions per a previndre l’aparició de rebrots de la Covid-19.  En aquests moments la prioritat dels ajuntaments és garantir la seguretat i la salut, per la qual cosa s’ha arribat a aquest acord conjunt. Des de les nou localitats es vol insistir que ha sigut una decisió difícil, però ha prevalgut la responsabilitat, després de diverses reunions i valorar diferents opcions. No obstant això, els municipis podran buscar alternatives a aquestes activitats dins de les seues possibilitats i sempre garantint la seguretat dels veïns i veïnes.

PISCINA MUNICIPAL

D’altra banda, i en el marc d’aquestes decisions, tampoc estarà oberta a Almenara la piscina municipal per al bany lliure, tal com ha informat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, a causa del risc que pot suposar. No obstant això, sí que estarà oberta tant en horari de matí com de vesprada per als cursos de natació, tant per a xiquets com adults, que es realitzaran en grups molt reduïts i amb les pertinents normes preventives.  Pròximament, des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara s’informarà d’horaris, inscripcions, preus i com de les normes especials sanitàries que regiran enguany amb motiu de la Covid-19.

 

 

 

 

 

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here