PER UNANIMITAT, EL PLE DE FAURA APROVA EL PRESSUPOST PER A 2023

0
610

Els comptes generals reflectixen un increment del 13% respecte a les xifres de l’any passat

El Ple de l’Ajuntament de Faura ha aprovat per unanimitat durant l’última sessió de l’any el Pressupost General per a l’exercici de 2023, que frega els 3 milions d’euros en situar-se en els 2.938.415,81 euros. Una xifra que ha augmentat en un 13% respecte a la del passat exercici.

Pel que fa a l’apartat d’inversions s’han contemplat totes les relatives al Pla d’Inversions Locals (PIL), mentre que al de subvencions s’han inclòs les dos noves partides de 4.000 euros destinades tant al CEIP Sant Vicent Ferrer com a l’Associació de Famílies de l’Alumnat (AFA) del mateix centre escolar per tal que porten a terme diferents activitats extraescolars, després que s’haja posat en funcionament durant el present curs la jornada continuada. En el cas de l’AFA, la nova dotació suposa un augment de 400 euros respecte de la partida destinada habitualment, que ascendia a 3.600 euros.

El pressupost del pròxim exercici també recull la nova dotació destinada a esportistes d’èlit del municipi. En eixe sentit, cal destacar que en l’actualitat s’estan treballant des de l’Ajuntament les bases per a crear un cens i possibilitar que les i els esportistes d’aquesta categoria empadronats a Faura puguen optar a aquestes subvencions.

En l’apartat de despeses, les xifres de diverses partides han sigut revisades al alça en previsió de l’augment del preu de determinats béns i serveis provocada per l’actual conjuntura econòmica.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí