Reconeixement del poble d’Almenara a José Vicente Forment amb el camp de futbol 8

0
1049
  • A més dels actes i celebracions hi haurà partits entre l’Escola de Futbol Municipal d’Almenara i la del Valencia Club de Fútbol
  • La tertúlia El Corner, programa de La Finestra Ràdio, li dedica un episodi amb un reportatge on apareixen diverses entrevistes: José Vicente Forment; Estíbaliz Pérez, alcaldessa d’Almenara; Lorenzo Vicent, regidor d’esports; Vicente Guillot, exjugador el València CF i molts més.

El diumenge 5 de febrer obrirà les seues portes el remodelat Camp de Futbol 8 “José Vicente Forment” d’Almenara, les obres del qual s’estan executant en aquests moments dins del pla Castelló Avança de la Diputació de Castelló. La cita inaugural serà a partir de les 10 del matí amb la celebració de diversos partits de futbol 8 entre jugadors de l’Escola de Futbol Municipal d’Almenara i de la del Valencia CF pertanyents a les categories de prebenjamí i benjamí.

A més, com no podia ser d’una altra manera, serà present el mateix José Vicente Forment, que descobrirà una placa en el propi camp de futbol. En aquesta ocasió també li acompanyaran les autoritats locals i provincials, així com el jugador del Valencia CF Jaume Doménech, antics companys de Forment, representants dels diversos equips on ha jugat, així com els jugadors i jugadores de l’Escola de Futbol Municipal d’Almenara amb els seus entrenadors i entrenadores. La celebració seguirà a partir de les 12 hores amb l’enfrontament de lliga de l’Almenara Atlètic en el Camp de Futbol de la Corona, que està annex al José Vicente Forment.

Cal recordar que s’està renovant per complet el Camp de Futbol 8 José Vicente Forment, per a fomentar el seu ús, amb una nova gespa artificial, porteries, banquetes i fisonomia. L’actuació s’està realitzant gràcies al Pla bianual Castelló Avança de la Diputació de Castelló amb una inversió pròxima als 48.000 euros.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí