Reflexions: «La felicitat» i «Educar o de la tasca de ser pares o mares» – episodi #10 de TEMPS de TERÀPIA FILOSÒFICA

0
701

Juan Carlos Castelló Meliá, catedràtic de filosofia amb el programa «TEMPS de TERÀPIA FILOSÒFICA».

Diem reflexió filosòfica a l’activitat de la consciència de l’home, que busca donar-se un coneixement sobre la naturalesa que li envolta, la societat en què viu i sobre si mateix, a fi de comprendre quin és el sentit de l’existència humana.

Segona temporada amb l’episodi núm. 10 amb dos Reflexions:

  • La felicitat: No busques la felicitat. No la trobaràs. Ella vindrà al teu encontre en la mesura en que la teua vida tinga sentit(s). Ara bé, com trobar el sentit de la teua vida?La filosofia terapèutica és una de les eines per a trobar-lo i superar certs bloquejos que la vida i les seues circumstàncies te posen davant i te dificulten trobar-lo. Si és el cas, consulta amb un filòsof/a terapeuta.
  • Educar o de la tasca de ser pares o mares: Educar als fills i a les filles no és gens fàcil. La filosofia terapèutica també s’ocupa de la qüestió de l’educació des de la família. Ahí van tres idees:1) als bebès cal donar-los principalment atenció envoltada d’afecte; 2) als xiquets i xiquetes, cal educarlos principalment en les limitacions (han d’aprendre límits); 3) als adolescents, cal educarlos en el diàleg i les raons.Per suposat que tot això fet amb estima, generositat i ”cintura”. Com aconseguir-ho, si no acabem de saber fer-ho, és cosa que ensenya la filosofia terapèutica

Els que vulguen rebre les publicacions punxar en «SUSCRIBIRSE»

PODCAST

PODCAST EN VÍDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí