Tertúlia Esportiva Ràdio: En el partit suspès per la gota freda el Quart naufraga a Soneja per 9 a 2 gols

0
400

En el dia 1 de novembre, dia de Tots els Sants i dia posterior a la nit de halloween, l’Atlètic Quart ha jugat a Soneja el partit suspès per la passada gota freda.

A continuació poden llegir la crònica i escoltar la tertúlia d’aquest partit amb la participació de Miguel Chordá, jugador de la plantilla de l’Atlètic Quart

 

La veritat és que em resulta complicat, encara que siga una xicoteta crònica, dir el que ha ocorregut en el partit jugat pel Quart a Soneja. Se sabia que el Soneja és un bon equip, pot ser que siga dels primers del grup i fins i tot pujar de categoria, se sabia. També pensàvem que el Quart, després de la victòria aconseguida en la jornada anterior, els jugadors anirien plens de confiança i d’il·lusió per a seguir sumant punts i col·locar-se en uns llocs més nobles en la classificació general. En definitiva es preveia que seria un partit disputat on el Quart li generaria dificultats a l’equip local.

Doncs bé, dit açò, comença el partit i, als 15 minuts de joc, el Soneja guanyava per 3 gols a 0. Alguns jugadors consultats diuen que van eixir concentrats al partit. Complicat és que un equip, per molt superior que siga a l’altre, li fique 3 gols, en 15 minuts, a l’equip contrari si aquest ix concentrat en el joc.

Als 20 minutos, Borja de penal marca gol per al Quart i retalla la distància. S’esperava una reacció, però en el minut 34, el resultat marcava un 5 a 1. S’arriba al descans amb el resultat de 5-2, pel gol anotat per Antonio Rubio.

En la segona part, els aficionats del Quart, il·lusionats estaven per a veure un canvi en els seus jugadors. La il·lusió va durar 2 minuts, l’equip local marca el sisè gol i, ací, s’inicia el desastre final fins a arribar als 9 gols. Resultat final 9-2.

Un sol jugador anomenat Juan Carlos, va anotar 6 dels 9 gols del Soneja. Seria el fantasma de la nit de halloween?

L’equip del Quart pot ser que siga inferior al Soneja, que el plantejament siga equivocat o que els jugadors no iniciaren el partit prou concentrats, però en cap d’aquestes circumstàncies es pot perdre per més de dos o tres gols de diferència, el nivell del Quart no es per a perdre per 9 a 2 gols i eixir humiliat del camp. Esperem que aquest partit servisca per a aprendre de la nova categoria i que només han sigut tres punts. El Soneja és un equip fet per a ascendir i que la lliga del Quart són altres equips.

La pròxima jornada es visita a la Vall de Uxó, equip tambè punter i cal eixir amb actitud positiva i tornar a casa amb el maleter sense gols i, en les pròximes jornades, siga molt més fàcil de portar.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí