TONI GASPAR: «Junts per Faura només té ganes de fer demagògia i embolicar»

0
1094

Entrevista a Toni Gaspar, alcalde de Faura i president de la Diputació de València, en referència a la compra de l’edifici La Corbella i de la construcció del nou col·legi Sant Vicent Ferrer.

Compra de l’edifici La Corbella

Toni Gaspar: «Cal partir de la realitat, l’Ajuntament ha anat al notari i ha comprat La Corbella al legítim propietari de l’edifici, que és la UGT, per a fer un teatre-auditori. Una altra cosa és el que ells van parlant i que demagogicament oculten coses, solament cal anar a la informació que tenen ells penjat en el art 3 i 55, del REGLAMENTO de la  Sociedad Obrera de Socorros y de Trabajadores de la Tierra y de Oficios Varios», que diuen:

Art.3.—Esta Sociedad pertenecerá indefectiblemente a la Unión General de Trabajadores de España y al Secretario Provincial de la Unión General de Trabajadores de Valencia.

Art.55.—Esta Sociedad no podrá disolverse ni separarse de la Unión General de Trabajadores mientras haya diez asociados que deseen continuar en ella y hacerse cargo de todo cuanto posea la Sociedad.

«Què curiós que en el que ells parlen tota l’estona, desapareix el de la UGT, fi del problema. Junts per Faura només té ganes de fer demagògia i embolicar».

Escola, nova construcció

Toni Gaspar: «És un projecte nou, tot va al sòl. L’escola, provisionalment, s’anirà a un altre lloc en barracons».

ESCOLTAR L’ENTREVISTA A TONI GASPAR

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí