UN CONCERT AMB INSTRUMENTS HISTÒRICS TANCARÀ EL CICLE DE MÚSICA A FAURA

0
396

La plaça de l’Hostal s’omplirà de les notes de l’obra composta per Mozart per quartet de corda i clarinet di bassetto

EL pròxim dissabte 31 de juliol aribarà a la seua fi la XIII edició del Cicle de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés. Una edició marcada per la pandèmia i la reducció d’aforament, que ha fet que les persones interessades en assistir s’hagen tingut que inscriure prèviament. Però estes limitacions no han afectat a la qualitat musical programada per a esta dedició.

Bona mostra és el concert que oferirà el grup Produccions Permotio, sota el títol de “Capvespre amb el clarinet de Mozart” interpretarà el Quintet per a clarinetto di basseto i corda amb instruments històrics del segle XVIII, ja que el clarinet és una còpia exacta i els de corda són originals.

Esta exquisita obra, composta per Mozart i dedicada al seu amic, el clarinetista Anton Stadler, i pensada perquè fora interpretada pel mateix Stadler, serà interpretada per Alzy Kim Lee i Alba Roca i Pagerols (violi), Ricart Renart Pellicer (viola), Dimitri Kindynis (violoncel) i Joan Calabuig i Gaspar (Clarinetto di bassetto). Tots i totes elles formen part de l’Orquestra Le Concert des Nations dirigida per en Jordi Savall a més d’altres formacions d’instruments històrics com Freiburg Barockorchestra, Le Passions de l’Ame, Orquestra Barroca Catalana, Bach Collegium Japan, Orchestre Philharmonique de Radio France, Les Arts Florissants, Le Concert Français, Gli Incogniti, Le Café Zimmerman, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Sinfónica de Madrid, d’entre d’altres.

Les activitats programades des de la regidoria de Cultura continuaran amb el concert de la Societat Joventut Musical de Faura el 15 d’agost, i del 19 al 22 d’agost amb la setena edició de FaurArt, Festival de Teatre i Arts de carrer, que enguany porta el títol de “Bategant”, i les mostres del Projecte de Residències artístiques Hàbitat-Relacions Geològiques d’Amor de l’associació cultural Hort-Art, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Faura.

30 de juliol de 2021

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí