Un total de 50 alumnes participen en l’Escola d’Estiu de Benifairó de les Valls

0
910

Els alumnes compten amb l’ajuda de 12 monitors titulats, que desenvolupen les diverses activitats seguint tots els protocols de seguretat

Un total de 50 alumnes de segon cicle d’Educació Infantil i Educació Primària del CEIP l’Ermita de Benifairó participen des del passat 1 de juliol en una nova edició de l’Escola d’Estiu, organitzada per l’Ajuntament de Benifairó de les Valls. Tal com exposa l’alcalde, Toni Sanfrancisco, “l’any passat la situació sanitària no ens va permetre ni organitzar l’Escola d’Estiu ni obrir les Piscines Municipals. No obstant això, enguany hem optat per tornar a prestar aquests dos serveis, que són molt necessaris tant per a les famílies com per als més joves del municipi, el comportament dels quals durant l’últim curs escolar ha sigut exemplar. Estem molt satisfets amb l’acollida que ha tingut l’Escola d’Estiu entre els veïns i veïnes del municipi. De fet, hem cobert la totalitat de les 50 places oferides i cap sol·licitant s’ha quedat sense plaça. Cal tindre en compte que l’Escola d’Estiu té la important finalitat d’ajudar a conciliar la vida laboral dels pares i mares de Benifairó amb la cura dels seus fills i filles”

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Benifairó ha organitzat enguany una Escola d’Estiu marcada per les mesures de seguretat, higiene i distància social. “De fet, els 50 alumnes s’han distribuït en 5 grups segons la seua edat i són un total de 12 els monitors titulats que s’encarreguen de dur a terme les diferents activitats, tant lúdiques, com educatives i esportives. De fet, enguany la temàtica són les Olimpíades”, explica el primer edil.

Cal recordar que aquesta activitat es desenvolupa de dilluns a divendres de 9 a 14 hores en les instal·lacions del CEIP l’Ermita i en les Piscines Municipals. En concret, els 50 alumnes inscrits acudeixen de dimarts a divendres a les Piscines Municipals per a rebre cursos de natació i participar en diferents activitats aquàtiques. L’Escola d’Estiu de Benifairó finalitzarà el pròxim 30 de juliol.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí