24 Veus contra la Violència de Gènere en Benifairó de les Valls

0
591

Ahir divendres, a les 19:00 hores, a la Casa Sánchez Coello, es va inaugurar l’exposició 24 veus a càrrec del col·lectiu d’Artistes del Camp de Morvedre. És en clau d’Art que la regidoria d’igualtat de Benifairó ha volgut apostar per denunciar múltiples violències com ara la bretxa salarial, la cosificació o els assetjaments a què la dona es veu sotmesa al segle XXI.

Hui dissabte, dia 25 de novembre, és el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència de Gènere contra la Dona. Esta data es va crear per a conscienciar sobre la violència de gènere, promoure la igualtat de gènere i denunciar les agressions i abusos que pateixen les dones a tot el món. En l’exposició inaugurada, 24 veus, 24 artistes del Camp de Morvedre, expressen el seu missatge directe perquè aquest virus que mata siga possible que pare.

L’exposició estarà oberta del 24 de novembre al 4 de gener de 2024.

A continuació, si punxen la següent foto, disposen del catàleg de l’exposició i, al peu de la foto, un vídeo amb imatges i entrevistes com a Luisa Sanfrancisco, regidora d’Igualtat de Benifairó de les Valls i diversos artistes.

CATÀLEG DE L’EXPOSICIÓ COL·LECTIVA

VIDEO REPORTATGE

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí