Uns vandàlics actuen front el Foto-reclam de l’alumnat del CEIP l’Ermita de Benifairó de les Valls

0
729

Ahir divendres, a les 13 hores, els alumnes i professorat del CEIP l’Ermita de Benifairó, el foto-reclam creat per ells, ho van col·locar en la plaça de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls. Posteriorment, els alumnes van llegir un manifest.

El Foto-reclam és per a conscienciar a tota aquella persona que el veja. Estarà penjat aquestos dies a la plaça de l’Ajuntament. A què espereu per anar a fer-se una foto?! Publica-la a les xarxes socials i etiqueta a l’Ajuntament. Omplim les xarxes de papallones per a què la societat alce el vol amb una nova mirada. Bé, el foto-reclam ha durat poc, hui dia 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, ha començat el dia sense el foto-reclam en el seu lloc. Ha alçat el vol, però ell no volia, un acte vandàlic s’ha encarregat de col·locar-lo en un contenidor. Per sort, hui es podrà tornar a col·locar en el seu lloc.

A continuació poden llegir el comunicat que ha fet públic la comunitat educativa del CEIP l’Ermita, així com escoltar el manifest dels alumnes.

𝗔𝗹𝗰𝗲𝗺 𝗲𝗹 𝘃𝗼𝗹 𝗮𝗺𝗯 𝘂𝗻𝗮 𝗻𝗼𝘃𝗮 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗱𝗮

En el marc del 25 N, dia internacional per l’eliminació de la Violència envers les dones, l’alumnat del CEIP l’Ermita de Benifairó de les Valls, els i les mestres, famílies i ajuntament havíem preparat uns cartells i un foto-reclam amb ales de papallona amb els colors de l’arc de Sant Martí, amb el lema: ALCEM EL VOL, AMB UNA NOVA MIRADA.

Aquest foto-reclam va ser traslladat el matí d’ahir a la plaça de l’ajuntament de Benifairó de les Valls, per tal que tota la població poguera fer-ne ús.

Avui dissabte, hem vist com el treball de tota la comunitat educativa del CEIP L’ERMITA ha sigut de nou víctima del vandalisme, ja que el foto-reclam havia segut arrancat i allotjat a un contenidor pròxim a l’ajuntament. Recuperat el foto-reclam, es penjarà de nou per poder commemorar l’acte hui a les 12h. La comunitat educativa sentim un fort malestar, per què ha segut com tirar al fem l’esforç de l’alumnat, els i les mestres, famílies que han participat i també l’ajuntament. Cada volta que exposem els treballs dels xiquets i xiquetes de l’escola, un grup de vàndals els fa desaparèixer i la il·lusió de l’escola també. Pareix que siga un esport olímpic on et donen medalles per fer maleses. Però no, el que veiem és falta de respecte i civisme que hi ha davant d’un gran treball.

Des del CEIP L’ERMITA denunciem aquest acte vandàlic el mateix 25 N Dia de la NO VIOLENCIA.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí