8M amb l’obra de teatre «Elles volen comboi i… Rebombori»

0
403

El 8 de març, milions de dones de tot el món eixiran als carrers per i per a la igualtat. Des de la celebració dels drets adquirits, gràcies a la lluita de moltes dones, les manifestacions reclamaran la seua consolidació i la necessitat de continuar avançant cap a una societat sense bretxes de gènere, una societat més igualitària i, en definitiva, amb major qualitat democràtica.

El 8M es tracta d’una reivindicació dels drets de les dones. De totes les dones. L’objectiu és sensibilitzar a la societat i potenciar la igualtat real de gènere. Així, es reclama la reducció de les desigualtats de gènere. En aquest sentit, en el 8M també es recorda que les violències contres les dones, especialment la violència de gènere i la violència sexual, són l’expressió més amarga de les societats masclistes, amb conviccions profundament patriarcals.

A continuació poden veure la magistral interpretació de l’obra de teatre «Elles volen comboi i… Rebombori». Obra dels directors, guionistes i tot: Aitor Caballer i Alba Bayarri. És una continuació de la passada interpretació en el 2023, on el propietari de l’hotel, que vidu es va quedar, ha posat l’hotel en venda, adduint que produeix pèrdues. Això significa que 17 dones, prop de la jubilació, seran acomiadades… millor vegen l’obra.

Lloc de l’acte: Casa Cultura Puçol.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí