Any nou, vida nova per al Faura? el Quart masculí acaba malament i comença igual i el femení té bons Reis

0
699

Estàvem segurs que els tres equips de futbol de les Valls, en competicions oficials, havien de recórrer a enviar-los cartes oficials per a sol·licitar-los reforços per a poder competir en les seues respectives categories, doncs bé, ja han passat el Nadal, el Pare Noel i els Reis Mags.

El Faura ha incorporat 6 jugadors i es podria arribar als 8. Els Reis Mags van arribar al Municipal de Faura amb el tractor ple de jugadors per a intentar donar un canvi radical en l’equip. En la primera jornada posterior al torró han aconseguit un valuós punt en el seu desplaçament a Caudiel, empatant a un gol.

Esperem siga l’inici d’una bona ratxa de victòries i agrair-los als Reis Mags els seus regals.

Al Quart masculí, el Pare Noel i els Reis Mags, han deixat dos jugadors per a intentar polir la plantilla, però les sensacions continuen sent les mateixes que abans de Nadal. Va començar marcant en el camp del Jérica i en la segona part va encaixar tres gols, perdent el partit per 3 a 2 gols, amb el gol marcat en l’últim minut per Borja.

La segona volta ha començat i ja no es pot esperar a acoblar-se a la categoria, s’espera una reacció de l’equip.

El Quart femení ha rebut regals en matèria de proteïnes, vitamines, ferro, gelea reial,… estan més fortes que mai. En un partit numanti davant la Pobla de Farnals, segona classificada, aconsegueixen una valuosíssima victòria, en el Camp Municipal de Quart, per 1 gol a 0. Tot el partit ha sigut dominat per les jugadores de la Pobla de Farnals, però no esperaven la força i garra de l’equip de Quart per a defensar la seua porteria a capa i espasa. El futbol és així, en un corner de les poquíssimes vegades que van arribar a la porteria rival, Elena va rematar i va marcar l’únic gol que va pujar al marcador.

Al final, l’equip visitant, no va saber digerir el resultat i bronca van provocar. L’important és que l’equip del Quart es col·loca en la quarta posició de la classificació.

Escoltar l’entrevista amb el convidat especial de Sorín Cristian, entrenador de l’equip femení del Quart.

Si algú té problemes d’escoltar l’entrevista pel facebook, pot buscar pel navegador la web de la ràdio i la podrà escoltar: www.radiovalldesego.com

 

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí