Article opinió – Vicente Sanchis – PSOE BENAVITES

0
913

Comunicat PSOE Benavites

Sóc Vicente “Malveta” i em presente com a cap de llista pel Partit Socialista de Benavites. Tot i que seria fàcil jutjar-me davant el càrrec al que postule, per la meua edat i poca experiència política, per a mi no és una barrera. El moment ho demana i l’equip humà que m’acompanya és immillorable. Donada l’oportunitat d’unir les opcions progressistes i crear una alternativa totalment nova que reactive polítiques culturals, lúdiques, esportives, socials i sobretot  d’arrel, és el moment de deixar l’individualisme i les pors, oferir-me a la col·lectivitat per retornar l’orgull de ser del nostre poble amb tots els drets. Davant un ajuntament que ha governat totalment a desgana i que dóna l’esquena a les necessitats del poble i les seues reiterades demandes, hem de posar solucions mitjançant alternatives fortes i sòlides.

Tot i que fa dos anys que podríem haver-nos acollit al pla edificant per a la nova escola, fins que no es van manifestar els pares i mares dels alumnes de l’escola i va vindre la televisió, no es va moure ni un dit. Més de mig any després que es va aprovar en ple l’adhesió no hem superat el ni el primer procés, la presentació de la memoria (encara queda un llarg camí). Portem legislatures senceres sense saber quan s’obrirà el centre turístic i social i ni tan sols ha hagut el menor avanç. Tenim un poliesportiu de grans prestacions, sense activitat esportiva programada, sense el manteniment necessari i amb grans deficiències de seguretat i ni tan sols ha hagut el menor avanç. Els ciutadans de Benavites, la majoria de edat avançada, duen anys reclamant l’adaptació dels accesos als espai públics per a gent amb mobilitat reduïda i ni tants sols ha hagut en menor avanç. Portem anys sense banc, ni tants sols un caixer, desenes de pobles de la província de valència comptaran amb un de nou proporcionat per la generalitat valenciana, l’ajuntament ni tan sols ha fet el menor avanç.

Jo no vull un govern que governe a desgana i per inèrcia i que deixa passar les oportunitats. No vull un govern que intente convertir una mentida, després de dir-la centenars de vegades, en veritat, perquè és l’únic al que es poden agafar per raspar quatre vots i ja no convenç a ningú. Cal passar pàgina, crear un govern per al poble. Un poble és més que un lloc on viure.

Ara és el moment de reinventar un futur junts.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí