Balcons del poble de Faura diuen que les TORRES FORA

0
585

Aquest cap de setmana, en el barri batejat com «Chernóbil», han aparegut pancartes, subjectes als balcons, penjades pels seus veïns sol·licitant TORRES FORA.

Curiosa em sembla la situació on fa unes setmanes l’Associació de Veïns de Faura fa una concentració de veïns sota la línia d’alta tensió i convida a un doctor per a realitzar una xarrada i explicar, què pot significar per a la salut pública les torres i la línia d’alta tensió. I, més o menys, dues setmanes després, l’Ajuntament organitza una altra xarrada convidant a un físic perquè parle del mateix, camps electromagnètics i salut, de les torres i la línia d’alta tensió. Cada professional diu una cosa, el doctor que contamina, el físic que no passa res i emet poca intensitat.

Si el físic diu que poden ser interessos polítics pròxims a unes eleccions, em pregunte, a qui li pot interessar que estiguen les torres? Els veïns no volen viure entre els camps electromagnètics i, l’Ajuntament, sempre ha dit que ja fa anys s’està treballant per a llevar-les o enterrar-les, per tant, per què no anar junts en busca del millor per als veïns i no fer xarrades per separat i, encara més, s’han fet en direcció contrària.

No penseu que això no té molt de trellat?

 

 

 

 

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí