Benifairó convoca un concurs per a elaborar el cartell municipal amb motiu del 25 de novembre

0
784

El treball guanyador servirà per a il.lustrar el cartell que cada any publica l’Ajuntament amb motiu del Dia Contra el Maltractament Cap a les Dones

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls convoca per primera vegada un concurs de cartells amb motiu del 25 de novembre, Dia contra el Maltractament cap a les Dones. “S’apropa el 25 de novembre i un any més cal reivindicar el final de la violència masclista cap a les dones. És molt trist que encara hem de tractar aquest tema al segle XXI, però continuen havent massa dones assassinades per les seues parelles, massa dones maltractades i massa dones assetjades, entre altres problemes de gènere”, exposa la regidora d’Igualtat, Gloria Ruíz.

El termini de presentació d’originals ja està obert i el treball guanyador servirà per a il.lustrar el cartell que cada any publica l’Ajuntament amb motiu del 25 de novembre. Les obres, elaborades amb qualsevol tècnica, hauran de tindre un tamany DIN A3 i presentar-se en l’Ajuntament fins el dia 13 de novembre a les 14 hores. L’obra guanyadora rebrà un premi de 200 euros.

El dia 15 de novembre es publicarà el veredicte del jurat i durant tot el mes s’exposaran les obres presentades a concurs. Es poden consultar les bases en la web municipal, www.benifairovalls.com.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí