Benifairó fomenta el consum en els negocis de proximitat a través de la «Ruta de la desescalada»

0
547

L’Ajuntament oferirà 2.000 euros en premis als qui facen les seues compres o consumisquen en negocis de Benifairó

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, ha posat en marxa la ‘Ruta de la desescalada’, una nova iniciativa que té la finalitat de fomentar el consum en els negocis de proximitat del municipi, ja siguen comerços o establiments d’hostaleria, entre altres. Tal com exposa el regidor de l’àrea, Vicent Chordà, “pràcticament la totalitat dels comerços i establiments locals de Benifairó ja han reobert les seues portes i ho faran en millors condicions a partir d’aquest dilluns, quan passem a la Fase II. Per això, posem en marxa la primera de les mesures per a fomentar el consum en els negocis de proximitat i, per tant, començar a reactivar l’economia local”.

D’aquesta manera, totes les persones que realitzen una compra o consumició fins al 30 de juny superior a 10 euros en els locals adherits a aquesta iniciativa rebran una butlleta de participació, que hauran d’emplenar amb un total de quatre segells corresponents a quatre compres o consumicions superiors a 10 euros. Una vegada completats els quatre segells, les butlletes amb les dades personals es dipositaran en els locals participants. Entre totes les persones que participen en aquesta iniciativa se sortejaran 2.000 euros en premis.

Segons exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco, “fa uns dies anunciàrem que la major part del pressupost de les activitats que no podrem realitzar i dels serveis que no podrem prestar per culpa de la crisi sanitària, com la realització de les festes o l’obertura de la piscina, els destinarem a despeses socials i a diverses mesures per a reactivar l’economia local. La ‘Ruta de la desescalada’ és la primera d’elles”.

Cal recordar que, des de fa anys, l’Ajuntament de Benifairó organitza diverses activitats de suport als negocis de proximitat, com la Ruta de la Tapa, el Concurs d’Aparadors de Nadal i la Campanya de Nadal d’Ajuda al Xicotet Comerç Local. L’objectiu de totes elles “és fomentar que els nostres veïns i veïnes facen les seues compres i consumisquen en els negocis de proximitat, que són creadors de riquesa i ocupació en Benifairó i que estan passant per una situació complicada a causa de la Covid-19”, conclou Vicent Chordà.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí