Benifairó i Betlem de la Casa Guarner són il·luminats per llums nadalenques

0
1223

És un dels més gran del Camp de Morvedre, amb vora 300 figures, 40 de elles amb moviment, repartides en una superfície de més de 60 metres quadrats

Aquest cap de setmana, l’Ajuntament de Benifairó de les Valls va encetar la programació d’activitats de Nadal amb l’encesa de les llums de Nadal el divendres dia 2 i la inauguració del Betlem de la Casa Guarner, el  diumenge dia 5 de desembre.

Cal recordar que el Betlem de la Casa Guarner és una de les representacions nadalenques amb majors dimensions del Camp de Morvedre, ja que ocupa una extensió de més de 60 metres quadrats i compta amb més de 300 figures, 40 d’elles amb moviment. Com cada any, l’autor del Betlem és Vicent Ros, que des de fa quasi 20 anys exposa el seu treball a la Casa Guarner, amb la col.laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls.

Cal destacar que el Betlem reprodueix una gran quantitat d’escenes històriques, elaborades de forma artesanal, així com reproduccions de la vida quotidiana de fa més de 2000 anys a Jerusalem. “Tot i que les dimensions són les mateixes, el muntatge del Betlem enguany és diferent, però sempre amb el mateix nivell de realisme i detall en totes les escenes, elaborades amb enorme treball per part de Vicent Ros”, explica el regidor de Cultura, Vicent Chordà. De fet, destaquen especialment les escenes amb moviment, canalitzacions d’aigua i i.luminació.

El Betlem de la Casa Guarner ja es pot visitar de forma gratuïta de dilluns a diumenge de 17 a 19 hores fins el proper 4 de gener, excepte els dies 24, 25 i 31 de desembre i 1 de gener.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí