Última jugada del partit, córner; és falta o no és falta? Gol i empat en la Corona entre l’Almenara i el Quart

0
827

Primer que res, felicitar a Juan Bautista Camarelles Ros, veí de Faura, acabat de ser elegit vicepresident de la Federació Valenciana de Pilota.

Ja dins del futbol, en el camp de la Corona es jugava un interessant partit de rivalitat entre l’Almenara i el Quart, dos equips que pretenen ser al cap de la classificació. De moment l’Almenara està patint per a seguir la roda dels primers, el Quart sí que està aconseguint les seues pretensions. Última jugada del partit, córner a favor de l’Almenara, amb el marcador 1-2 gols a favor del Quart; es llança i es produeix una acció que podria ser falta del davanter de l’Almenara, l’àrbitre no pita i gol. L’Almenara empata a dos. Durant la tertúlia es pot veure la jugada des de dos angles, jutgen vostés.

El Faura aconsegueix un meritori empat a zero a Betxí. Poden veure un xicotet resum del partit.

Els juvenils del CF Faura, aconsegueixen una important victòria a Vila-real per a trencar la mala ratxa. L’equip femení del Quart aconsegueix la seua primera victòria de la temporada enfront de l’Almassora, la qual li pot servir d’il·lusió.

L’Almenara B, amb Miquel Orenga com a nou entrenador, és derrotat en la Corona per l’Estivella. El Benifairó, jugant d’una manera més competitiva, ix derrotat per la mínima en el Municipal de Benifairó de les Valls.

A continuació poden escoltar la tertúlia on el convidat ha sigut Toni Villar, ex-entrenador de l’Almenara B, que va presentar la seua dimissió fa 10 dies. També poden escoltar els entrenadors George, Adrián, Mario i Juanlu; i als jugadors Juan Cabrera i José Salas.

Els que vulguen rebre les publicacions punxar en «SUSCRIBIRSE»

INFORMACIÓ GENERAL RESULTATS I CLASSIFICACIONS

LLIGA 1a REGIONAL – GRUP 2º

LLIGA 2a REGIONAL – GRUP 4º

LLIGA JUVENIL PREFERENT – GRUP 1º

LLIGA 2a REGIONAL VALENTA – GRUP 1º

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí